Blomsteroasen | Om oss
15323
page-template-default,page,page-id-15323,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Här på Blomsteroasen jobbar vi, Emma och Zanna. Vi är två glada och kreativa tjejer som älskar blommor med många års erfarenhet i branschen.

Vi vill att Ni som kund ska känna Er inspirerade när ni kommer in till oss därför lägger vi mycket tid på att skylta om vår butik efter trend och sortiment. Vi strävar ständigt efter att utvecklas och att göra vår lilla oas till något alldeles extra. Vi har ett brett utbud av snittblommor och krukväxter som självklart är noggrant utvalda.

Så, oavsett om Ni söker en härlig och färgsprakande bukett, en ”gå-bort-present”, inredningsdetaljer, krukväxter eller en enkel ros finns vi här för Er. Både i de lyckliga stunderna och vid ett sista farväl gör Vi allt för att tillgodo se Era önskemål.